Dr. Bjoedne EskelandDr. Bjonde Eskeland (1939–2015), norvég tudós (Master’s Degree Agricultural University of Norway; PhD. Animal Nutrition, University of Missouri, Columbia, USA) továbbfejlesztette Dr. Davidson felfedezését, majd kutatásaihoz csatlakozott Nils Christian Mortensen is, akivel együtt dolgozták ki azt az eljárást, amellyel a 9 napos megtermékenyített tojásból kinyerhető a Laminine-ban is fellehető, speciális protein, és további kutatásokat, kísérleteket végeztek arról, hogy ez a kivonat miként hat az emberi szervezetre.

Az eredmények ismeretében Dr. Eskeland és Wicky Suyanto (a LifePharm alapító vezérigazgatója) közti korábbi barátság üzleti együttműködéssé formálódott. Így jöhetett létre az a tojáskivonatból és állati, valamint növényi fehérjékből összeállított, egyedi táplálékkiegészítő, ami Dr. Edward Andujar (Harvard Medical School, Boston, USA; Temple University Hospital, Philadelphia, USA) a LifePharm kutatóorvosa, valamint szaktanácsadói szerint legoptimálisabb módon támogatja szervezetünk öngyógyító folyamatait.

Dr. Bjonde Eskeland az alábbi rövid interjúban arról beszél, hogy milyen jelentős hatással van szervezetünk kortizol-, másnéven stresszhormon szintje az öregedési folyamatokra. (angol)

A következő felvételen Dr. Eskelanddal Irene Shavcin, amerikai forgalmazó beszélget. Az ötperces interjúban a norvég kutató beszámol eredményeiről, a termék hatásairól, és a LifePharm-mal való együttműködésről.

Dr. Eskeland, Norway’s Anti- Aging Miracle (A norvég fiatalító csoda) című, 2006-ban publikált könyve megvásárolható az Amazon-on.


Ezt megosztom!