A Laminie 2016 őszén érkezett meg Magyarországra, ezért az alábbi, folyamatosan bővülő videó-lista nagy része angol nyelvű, de van köztük már magyarul feliratozott, és magyar nyelvű is. Mindezt az egyes videók előtt feltüntetjük. Az angol nyelvű videókhoz igyekszünk idővel magyar feliratot készíteni.

Az összeválogatott anyagban akad hirdetés a gyártó cégtől vagy forgalmazótól, felhasználói tapasztalat vagy forgalmazói beszámoló, de terveink szerint lesz a termékhez köthető témával kapcsolatos, de a terméktől függetlenül létrejött előadás, és interjú is. Célunk az, hogy a Laminine-ról és a kapcsolódó termékekről minél szélesebb spektrumban tájékoztassuk az érdeklődőt. Válogass és informálódj kedvedre!


Dr. Andjuar bemutatja a LifePharm termékeket

Dr. Andujar 12 perces, könnyen érthető termékbemutatása, melyben röviden szót ejt a Laminineról, a Laminine Omega+++-ról, az Immune-ról és a Digestive-ről. (angol)


LifePharm Laminine hirdetés

A hirdetésben szó esik a Lamininehoz kapcsolódó kutatás történetéről és a termék hatásairól, valamint az USA-ban élő forgalmazók osztják meg személyes tapasztalataikat (angol)


American Health Journal riport Laminine és stressz témában

A műsorban megszólaló orvosok és szakértők a kortizol, más néven stressz hormon, betegségek kialakulásában betöltött szerepéről, és a Laminine kortizol szintet csökkentő hatásáról beszélnek. (angol, magyar felirattal)


Laminine és Immune az egészséges bőrért

A Laminine és Immune termékek bőrünk egészségére és szépségére gyakorolt pozitív és rövid időn belül látványos hatásáról szóló négy perces videó. (angol, magyar felirattal)


CTV News riport Dr. John Davidsonról

A riportműsorban összeállítást láthatunk a Laminine történetéről, részletesen szólva a megtermékenyített tojásból kivont FGF2 hatásait elsőként kutató Dr. Davidson munkájáról és eredményeiről. (angol)


American Health Journal riport a Laminine-ról

A negyedórás összeállításban rövid, a rák témakörével foglalkozó bevezető után az American Health Journal műsora következik, melyben szó esik az aminosavak szerepéről, a fibroblast növekedési faktorról, a kanadai felfedezéséről és a norvég folytatásról, a Laminineról. (angol)

(Megjegyzés: amennyiben érdekel a termék, ne a felvételen néhol feltüntetett drágán hívható külföldi – amerikai piacnak szóló – telefonszámokon próbálkozz. A Laminine már sokkal egyszerűbben, magyar forgalmazókon keresztül is hozzáférhető, ha vásárolnál, itt megteheted.)


Hosszabban, közérthetően a Laminine-ról

A háromnegyed órás videóban többek közt tájékozódhatunk a Laminine-ról, hatásairól, működésmechanizmusáról, a YTI-ről, az opt9-ről és az FGF2-ről, amit a kutatás történetével kapcsolatos CTV News riportműsor bejátszása után a felhasználók és forgalmazók beszámolói követnek. (angol)

https://www.youtube.com/watch?v=Gqkgf6B0MoY

(Megjegyzés: amennyiben érdekel a termék, ne a felvételen néhol feltüntetett drágán hívható külföldi – az összeállítás alapján ázsiai piacnak szóló – telefonszámokon próbálkozz. A Laminine már sokkal egyszerűbben, magyar forgalmazókon keresztül is hozzáférhető, ha vásárolnál, itt megteheted.)


Első magyarországi fogyasztói tapasztalatok

A Laminine 2016 ősze óta kapható hazai forgalmazóknál. Az alábbi felvételen háromhete Laminine-t szedő fogyasztók számolnak be tapasztalataikról. A megszólalók közt van, aki napi egy, van, aki kétszer kettő kapszulát szed.  (magyar)


Állatbarátok figyelmébe 🙂

A felvételen egy étvágytalan, elgyengült, beteg lábú papagály laminine-al támogatott gyógyulását követhetjük nyomon, majd kutyatulajdonosok gondoskodnak kedvenceikről a Laminine segítségével. (angol felirat)


LifePharm Omega+++ reklám

A hirdetés bemutatja a szív és érrendszer egészséges működését támogató Omega+++ -t, melynek tartalma az FGF2-n kívül háromféle Omega zsírsav, Q10 quenzim és K2 vitamin. (angol)


LifePharm Digestive+++ és a fogyókúra

A videó a LifePharm egészséges emésztőrendszerért kifejlesztett, többek közt az optimális testsúly elérését támogató, fogyókúrázóknak is nagy segítséget adó Digestíve termékét mutatja be három percben. (angol, magyar felirattal)


LifePharm Digestive+++ hirdetés

A videó bemutatja, mit tartalmaz a Digestive+++ termék, és milyen hatása van emésztőrendszerünkre. (angol)


Ezt megosztom!