A Lamiderm Apex egy olyan magas minőségű arcápoló termék, ami képes felvenni a versenyt a különféle szépészeti beavatkozásokkal, segítségével az arcbőr botox kezelés és egyéb drasztikus eljárás nélkül is sugárzóan fiatalos, feszes és rugalmas lesz, és nem utolsó sorban természetes hatású marad.

A Lamiderm Apex Serum anti-allergén, és összetevői közt nincs semmilyen mesterséges vegyi anyag. A kozmetikai piacon egyedülálló bőrápoló termék egyik különleges összetevője a LifePharm által szabadalmaztatott tojáskivonat, ami aktív LOX (lizil oxidáz) forrás. Ez az enzim nagyban felelős a fiatalos bőrért.

Ezen kívül az arcápolóban hétféle svájci gyógynövény, C és E vitamin, aloe vera valamint kókusz olaj, uv védelmet adó ferulate, és a pigment foltokat halványító radiance esszencia található. Ezen összetevők együttese olyan hatásos, hogy a Torontói Egyetemen végzett tanulmányok alapján már három nap elteltével 200%-kal javítja a bőr elasztin-, 250%-kal a kollagén- és 350%-kal fibronektin tartalmát.

A LifePharm erre a termékre is visszafizetési 100% garanciát vállal, vagyis ha a vásárló nem elégedett, megtérítik neki a teljes vételárat.


Ezt megosztom!