A Laminine kapszula csak természetes összetevőkből, OPT9 néven szabadalmaztatott recept alapján, a Food & Drug Administration (FDA) és a Good Manufacturing Practices (cGMP) irányelveinek megfelelően az USA-ban készül.

A Laminine tartalma:

FGF2 – fibroblaszt növekedési faktor

Az ember által is fogyasztott tojás különleges kombinációja az aminosavaknak, peptideknek, fehérje frakcióknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fontos védelmi elemeket, növekedési faktorokat, hormonokat és más biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. Az úgynevezett FGF vegyület nélkülözhetetlen támogatója az embrionális fejlődésnek, jelen van az emberi méhlepényben is, de az idő múlásával mennyisége szervezetünkben jelentősen csökken, és ahogy öregszünk, lényegében eltűnik.

Laminine: megtermékenyített tyúktojás

A Laminine kapszulához a megtermékenyített tyúktojásból a fejlődés 9. napján kivonják a fibroblaszt növekedési faktort. Azért ekkor, mert itt még nem differenciálódtak az őssejtek, ráadásul a tojásban semmikor máskor nincs olyan mérvű fejlődés, mint a 9. napon, amikor ezerszeres a növekedés az előző és a következő napokhoz képest. 22 féle növekedési faktor létezik, ezek közül az FGF2 elnevezésűt tartalmazza a Laminine kapszula. Az FGF2 csak az alvó őssejtekre van aktiváló hatással, más típusú sejtekre nem!

22 aminosav

A Laminine biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen 22 aminosavat, amely rendkívül fontos a sejtek egészségéhez. Az élő szervezetekben 25-féle α-aminosav található, ezek közül 22 fehérjeépítő. Ezek kapcsolódási sorrendje az aminosav szekvencia, a fehérjék elsődleges szerkezete. Ha a szervezetben megtalálható ez az aminosav-lánc, akkor az FGF2 képes a felnőtt, de már alvó őssejteket átprogramozni, felébreszteni, így az öngyógyító folyamat ott indul be, ahol az a leginkább szükséges.

Fehérjék

Tengeri halakból és sárga borsóból kivont természetes állati és növényi fehérjék.


Ezt megosztom!